|
Boros vese
A vesét szeletekre vágjuk, és forró
vĂzben 5 percig fĹ‘zzĂĽk. Ezután leszűrjĂĽk Ă©s leöblĂtjĂĽk. A hagymát
olajban megpirĂtjuk, hozzáadjuk az ecetet, a paradicsomot, felöntjĂĽk a
pecsenyemártással, fűszerezzük, majd a borral jól elkeverjük. Utána
belerakjuk a vesét, s még 5 percig főzzük.
Hozzávalók:
- 2 db sertésvese
- 2 fej hagyma
- 4 kanál olaj
- 2 kanál ecet
- 1 kanál paradicsompüré
- 2,5 dl pecsenyemártás
- 1 dl vörösbor
- sĂł, bors, cukor
A közzététel dátuma: 2011-01-18
|
Összesen: 30 db
|
|
|
|