A csirkecombokat a forgĂłknál bevágjuk, megsĂłzzuk, borsozzuk, s egy kevĂ©s pecsenyefűszerrel meghintjĂĽk. A fĂłliát kiterĂtjĂĽk, az aljára nagyon vĂ©kony szalonnaszeleteket helyezĂĽnk. Erre rakjuk a csirke darabokat. Minden combra teszĂĽnk 2 vĂ©kony karika vöröshagymát Ă©s 1-2 csĂk zöldpaprikát. Ezután ráhajtjuk a fĂłliát (duplán visszahajthatjuk), Ă©s a sĂĽtĹ‘ben kb. 25-30 percig sĂĽtjĂĽk. Egy-egy fĂłliába 2-2 combot tegyĂĽnk. Burgonyasalátával tálalhatjuk.
Hozzávalók:
- 1 kg csirkehĂşs (8 comb)
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 zöldpaprika
- só, bors, pecsenyefűszer