Magyar ételek

Egyéb



Ny√ļlp√°st√©tom

A ny√ļl combj√°t √©s elej√©t √∂sszev√°gjuk, hagym√°s zs√≠rban megp√°roljuk. Ha a h√ļs kihŇĪlt, kock√°ra v√°gott f√ľst√∂lt szalonn√°val √©s a kinyomkodott zs eml√©kkel egy√ľtt megdar√°ljuk. A p√©phez 2 eg√©sz toj√°st, s√≥t, borsot adunk s √∂sszedolgozzuk. Hossz√ļk√°sra form√°ljuk, √©s zs√≠rozott szalv√©t√°ba k√∂tj√ľk. Tiszt√≠tott, karik√°ra v√°gott s√°rgar√©p√°t, petrezselyemgy√∂keret, hagym√°t, gyeng√©n ecetes v√≠zben felforralunk, beletessz√ľk a szalv√©t√°s h√ļst, √©s f√©l √≥r√°ig fŇĎzz√ľk. Lev√©ben hagyjuk langyosra hŇĪlni, majd k√©t deszka k√∂z√© tessz√ľk, √©s f√©l napig nyomatjuk. Szalv√©t√°ba k√∂tve napokig el√°ll.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļl combja √©s eleje
- 1 vöröshagyma
- 15 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 2 tejbe √°ztatott zsemle
- 2 toj√°s
- a levébe 2 sárgarépa
- 2 fehérrépa
- 1 hagyma
- só, bors, ecet, zsír

A közzététel dátuma: 2009-11-30



 22 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 892953