Alföldi juhásztál
A zöldsĂ©get feldaraboljuk, Ă©s feltesszĂĽk sĂłs vĂzben fĹ‘ni. A vajban ĂĽvegesre pároljuk a feldarabolt vöröshagymát, rátesszĂĽk a zĂşzott fokhagymát, pirospaprikát, az aprĂł kockákra vágott hĂşst, sĂłt, borsot, paradicsompĂĽrĂ©t, egy dl levest, a zöldsĂ©ges levet, Ă©s fedĹ‘ alatt puhára pároljuk. A rizst vajban megpirĂtjuk, föleresztjĂĽk csontlevessel (dupla mennyisĂ©ggel), megsĂłzzuk Ă©s a sĂĽtĹ‘ben puhára pároljuk. Ă–sszekeverjĂĽk a megpuhult hĂşssal.
HozzávalĂłk: - 80 dkg birkahĂşs (lapocka) - 10 dkg zeller - 5 dkg petrezselyemgyökĂ©r - 5 dkg vaj - 1 gerezd fokhagyma - 1 kávĂ©skanál pirospaprika - 1 kanál paradicsompĂĽrĂ© - 20 dkg rizs - 5 dl csontlĂ© - sĂł, törött bors A közzététel dátuma: 2011-02-16
|
Összesen: 29 db
|
|
Bárány- és birkahúsok
|
|