|
Alma-zeller saláta
A tojássárgát a tejföllel
elhabarjuk, az olajat a citrom kicsavart levével elkeverjük. A két
keveréket mély porcelán tálban összekeverjük, hozzáadjuk a finomra
vágott petrezselymet, sót, cukrot, mustárt és jól eldolgozzuk. A reszelő
legnagyobb fokán belereszeljük a hámozott almát és a legfinomabb
reszelővel a meghámozott zellert. Egy félóráig hidegen hagyjuk,
tetszetĹ‘sen dĂszĂtve tálaljuk.
Hozzávalók: - 50 dkg zeller - 50 dkg alma - 1 csomó petrezselyem - 1 db tojássárgája - 1 dl tejföl - 1 dl olaj - 1 db citrom - 1 dkg cukor - 1 kanál mustár - pici só
A közzététel dátuma: 2011-08-23
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|