Magyar ételek

Egyéb



Brassói paradicsom saláta

A megmosott paradicsomokat karikára vágjuk, megsózzuk, és borecettel meglocsoljuk. Egy órán át hűtőszekrényben állni hagyjuk, majd nagyobb edénybe tesszük, belekeverjük a vágott friss kaprot, egy kis kanál olajat, citrom levét, kevés cukrot, és egy kiskanál reszelt vöröshagymát, jól elkeverjük és a paradicsomszeletekre öntjük.

Hozzávalók:
- 60 dkg kemény paradicsom
- 2 pohár kefir
- 2 db nagy csokor friss kapor
- 1 kiskanál salátaolaj
- 1/2 db citrom leve
- 1 kiskanál borecet
- 1 mokkáskanál cukor vagy szaharin
- 1 kiskanál reszelt hagyma
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-08-28



 8 

Összesen: 93 db




Magyar ételek
Saláták


Látogatók száma: 892958