Magyar ételek

Egyéb



Citromos salátaegyveleg

A karfiolt rózsáira bontjuk és megfőzzük sós vízben, lecsurgatjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a megtisztított, zöldjével együtt karikára vágott újhagymát, a héjával együtt gyalult uborkát, és a jól megmosott gyalult retket. Belekeverjük a leszűrt kukoricakonzervet, egy citrom levét, egy pohár kefirt, a reszelt rokfortot, majd az eidamit mokkacukor nagyságúra vágva. Hidegen érleljük 1 órát, s ezután fogyasztjuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg kukoricakonzerv
- 30 dkg uborka
- 1 csomĂł Ăşjhagyma
- 1 csomĂł retek
- 40 dkg karfiol
- 1 db citrom
- 2 dl kefir
- 6 dkg rokfort
- 20 dkg sajt
- gulyáskrém, só

A közzététel dátuma: 2011-09-05



 16 

Összesen: 93 db




Magyar ételek
Saláták


Látogatók száma: 892967