|
Citromos salátaegyveleg
A karfiolt rózsáira bontjuk és
megfĹ‘zzĂĽk sĂłs vĂzben, lecsurgatjuk, Ă©s egy tálba tesszĂĽk. Hozzáadjuk a
megtisztĂtott, zöldjĂ©vel egyĂĽtt karikára vágott Ăşjhagymát, a hĂ©jával
együtt gyalult uborkát, és a jól megmosott gyalult retket. Belekeverjük a
leszűrt kukoricakonzervet, egy citrom levét, egy pohár kefirt, a
reszelt rokfortot, majd az eidamit mokkacukor nagyságúra vágva. Hidegen
érleljük 1 órát, s ezután fogyasztjuk.
Hozzávalók: - 50 dkg kukoricakonzerv - 30 dkg uborka - 1 csomó újhagyma - 1 csomó retek - 40 dkg karfiol - 1 db citrom - 2 dl kefir - 6 dkg rokfort - 20 dkg sajt - gulyáskrém, só
A közzététel dátuma: 2011-09-05
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|