|
Gazdag vitaminsaláta
Az apróra vágott zöldségeket, a
reszelt karalábét és zellert, az apróra szeletelt karfiolt, elkeverjük a
karikára vágott Ăşjhagymával, a felaprĂtott paradicsommal, paprikával,
valamint a gyalult retekkel. Megsózzuk, borsozzuk, rászórunk 1-1 csomó
apróra vágott zöldpetrezselymet, zeller zöldet, kaprot. A tejfölt
elkeverjük a krémtúróval, valamint a metélőhagymával, és ráöntjük.
Hozzávalók: - 1 szál sárgarépa - 1 szál petrezselyemgyökér - 1/2 db karalábé és zeller reszelve - 20 dkg karfiol - 2 db újhagyma - 3 db paradicsom - 2 db zöldpaprika - 1 csomó retek - 1 doboz krémtúró - 1 dl tejföl - 2 evőkanál metélőhagyma - só, törött bors
A közzététel dátuma: 2011-09-16
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|