|
Hegyaljai saláta
A salátát leveleire szedve alaposan
megmossuk, tiszta ruhán megszárĂtjuk, majd ujjnyi szĂ©les csĂkokra
vágjuk. Elkeverjük a mustárt, ecetet, olajat, cukrot, sót. A gombát, a
paradicsomot, paprikát, tojást, retket fölszeleteljük, a szőlőt
leszemezzĂĽk, Ă©s összekeverjĂĽk a mártással Ă©s a salátacsĂkokkal.
Hozzávalók: - 2 fej saláta - 4 db paradicsom - 10 dkg gomba párolva - 4 db piros retek - 15 dkg szőlő - 2 db kemény tojás - 1 db zöldpaprika - 1 kanál ecet - 1 kanál mustár - 1 kiskanál cukor - 4 kanál olaj - só
A közzététel dátuma: 2011-09-19
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|