|
Paprikás gombasaláta
A gombát pirĂtott hagymára tesszĂĽk
és kevés pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadunk egy babérlevelet és 1 dl
vĂzzel felengedve puhára pároljuk. Hozzáadjuk a paprikavelĹ‘t, a
paradicsompürét, sót, borsot, kakukkfüvet, citromlevet és bort. Fedő
alatt pároljuk. Zöld salátalevelekre terĂtjĂĽk Ă©s lehűtjĂĽk.
Hozzávalók: - 30 dkg gomba - 1 fej hagyma - 1/2 dl olaj - 1 késhegynyi pirospaprika - 1 db babérlevél - 1 csomó zöldpetrezselyem - 1 csomó metélőhagyma - 1 savanyú uborka - 1 evőkanál paprikakrém - 1/2 citrom leve - 1 kanál paradicsompüré - 2 dl bor - só, bors, reszelt citromhéj, kakukkfű
A közzététel dátuma: 2011-10-15
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|