Magyar ételek

Egyéb



Paprikás gombasaláta

A gombát pirított hagymára tesszük és kevés pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadunk egy babérlevelet és 1 dl vízzel felengedve puhára pároljuk. Hozzáadjuk a paprikavelőt, a paradicsompürét, sót, borsot, kakukkfüvet, citromlevet és bort. Fedő alatt pároljuk. Zöld salátalevelekre terítjük és lehűtjük.

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 1 fej hagyma
- 1/2 dl olaj
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 1 db babérlevél
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 csomó metélőhagyma
- 1 savanyĂş uborka
- 1 evőkanál paprikakrém
- 1/2 citrom leve
- 1 kanál paradicsompüré
- 2 dl bor
- só, bors, reszelt citromhéj, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2011-10-15



 56 

Összesen: 93 db




Magyar ételek
Saláták


Látogatók száma: 892964