|
Póré saláta
A pĂłrĂ©hagymát letisztĂtjuk, Ă©s egy
centimĂ©teres darabokra vágjuk, sĂłs vĂzben 20 percig, fedĹ‘ nĂ©lkĂĽl
forraljuk. Kivesszük, levét alaposan lecsurgatjuk, és tálra téve az
alábbi mártással öntjük le: a joghurtot elkeverjük az olajjal, a citrom
levével, a finomra vágott snidlinggel (metélőhagymával), és egy csipet
sĂłval, mustárral, cukorral ĂzesĂtjĂĽk. A pĂłrĂ©hagymára öntjĂĽk, Ă©s egy fĂ©l
óra múlva már fogyaszthatjuk is.
Hozzávalók: - 2 db póréhagyma - 2 dl joghurt - 2 evőkanál olaj - 1 db citrom leve - 1 csomó metélőhagyma - mustár, cukor, só
A közzététel dátuma: 2011-10-22
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|