Magyar ételek

Egyéb



Tormás saláta

Az ecetes tormát keverjük simára a tejföllel vagy a joghurttal, egy kevés sóval, törött borssal, a citromlével a konyakkal és a porcukorral. Ebbe a mártásba a tökgyalun reszeljünk 1-1 sárga- és fehérrépát, egy darabka zellert, és a piros retket adjuk hozzá karikára vágva (lesózva). Végül összekeverjük a laskára vágott salátalevelekkel. Hideg helyen állni hagyjuk, azután tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 doboz ecetes torma
- 2 dl tejföl vagy joghurt
- só, törött bors
- 1 kanál citromlé
- 2 cl konyak
- 1 csipet porcukor
- 1 db sárga- és fehérrépa
- 1/2 db zeller
- 1 csomĂł retek
- 1 db fejes saláta

A közzététel dátuma: 2011-11-09



 82 

Összesen: 93 db




Magyar ételek
Saláták


Látogatók száma: 892983