|
Tormás saláta
Az ecetes tormát keverjük simára a
tejföllel vagy a joghurttal, egy kevés sóval, törött borssal, a
citromlével a konyakkal és a porcukorral. Ebbe a mártásba a tökgyalun
reszeljünk 1-1 sárga- és fehérrépát, egy darabka zellert, és a piros
retket adjuk hozzá karikára vágva (lesózva). Végül összekeverjük a
laskára vágott salátalevelekkel. Hideg helyen állni hagyjuk, azután
tálaljuk.
Hozzávalók: - 1 doboz ecetes torma - 2 dl tejföl vagy joghurt - só, törött bors - 1 kanál citromlé - 2 cl konyak - 1 csipet porcukor - 1 db sárga- és fehérrépa - 1/2 db zeller - 1 csomó retek - 1 db fejes saláta
A közzététel dátuma: 2011-11-09
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|