|
Zöldbabsaláta
A friss zöldbabot sĂłs vĂzben
megfĹ‘zzĂĽk, feldaraboljuk. Ha konzervbĹ‘l akarjuk kĂ©szĂteni, akkor öntsĂĽk
le a levét, csak annyit hagyjunk meg rajta, amennyi éppen ellepi. Tegyük
hozzá karikára vágott, előre besózott vöröshagymát, ráreszeljük a
zellert, rátesszük a zöldpetrezselymet, zeller zöldet apróra vágva,
friss citromfüvet, 1 citrom levét (egy kevés részlet héját is), a
porcukrot, a mustárt. Összekeverjük, és jól lehűtjük. Tálalás előtt
keverünk bele 1 kanál olajat is.
Hozzávalók: - 50 dkg zöldbab (vagy konzervbab) - 1 fej vöröshagyma - 2 db zeller - 1 nagy csomó zöldpetrezselyem - 2 szál zeller zöld - 1 db citrom leve - 1 mokkáskanál cukor - 1 kiskanál mustár - 1 kanál olaj - friss citromfű - só
A közzététel dátuma: 2011-11-18
|
Összesen: 93 db
|
|
|
|