|
Burgonyás hússaláta
A főtt burgonyát meghámozzuk. A húst
és a kihűlt burgonyát, a hámozott almát, az uborkát és 2 kemény tojást
vĂ©kony metĂ©ltre vágunk. ĂzesĂtjĂĽk citromlĂ©vel, mustárral, sĂłval,
borssal, finomra vágott hagymával, és összekeverjük a tartárral.
Meghintjük vagdalt petrezselyemzölddel. Tojásnegyedekkel,
salátalevelekkel Ă©s cĂ©klával dĂszĂtjĂĽk.
Hozzávalók: - 40 dkg sült vagy főtt hús - 30 dkg burgonya - 10 dkg alma - 20 dkg uborka - 1 dkg mustár - 1 dkg só - 1 g törött bors - 4 db tojás - 2 dl tartármártás - 2 dkg hagyma - 1/2 db citrom - 1/2 csomó zöldpetrezselyem - 1 db fejes saláta - 1 db cékla
A közzététel dátuma: 2011-11-22
|
Összesen: 9 db
|
|
|
|