|
Rakott kenyér
Egynapos fehér kenyér héját
faragjuk, majd a kenyeret téglalap alakúra formáljuk. Öt egyforma vastag
lapra felszeljük. A vajat egy kevés sóval habosra keverjük. Minden
egyes lapot vékonyan megvajazunk, és tojáskrémmel, májkrémmel,
sajtkrémmel, sonkakrémmel is megkenjük. Helyezzük egymásra a lapokat. A
megmaradt vajjal vékonyan vonjuk be a kenyértorta oldalait és tetejét.
Tetejét apróra vágott sonkával, oldalát kemény tojással szórjuk meg.
Felkarikázott csemegeuborkával dÃszÃtjük. HűtÅ‘ben fagyasszuk ki. Tálalás
elÅ‘tt melegÃtett késsel szeleteljük fel.
Hozzávalók: - 1 kg-os kenyér - 30 dkg vaj - tojáskrém, májkrém, sajtkrém, sonkakrém, kemény tojás, csemegeuborka
A közzététel dátuma: 2012-02-04
|
Összesen: 6 db
|
|
|
|